Over adoptiecafé

Beste geadopteerde,

Ik zou graag voor het volgende aandacht willen vragen, zelf ben ik op 4,5 jarige leeftijd geadopteerd vanuit Colombia en ben nu 44 jaar. Mijn adoptieproces is in 2018 begonnen, ikzelf ben nog nooit terug gegaan naar Colombia maar wil dat zeker wel een keer gaan doen. Nu ben ik in mijn proces op een bepaald punt beland dat ik graag andere geadopteerde wil ontmoeten en graag wil weten hoe het voor hun is om geadopteerd te zijn. Via de website 'adoptiecafe.wixsite.com/bijeenkomst' wil ik graag andere geadopteerde de kans bieden om vrij blijvend een bijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomsten zijn bedoeld om met geadopteerde (lotgenoten) mensen bij elkaar te komen en van gedachten te wisselen over hun adoptieproces, zonder dat daar een organisatie of specialist bij komt kijken (zitten). Ik wil graag met gelijkgestemde mensen praten over hun gevoelens en wat het voor hun betekent om geadopteerd te zijn, en dat het land herkomst en de kosten geen belemmering mag zijn voor hun adoptieproces. Ik heb gemerkt dat er bijna geen bijeenkomsten zijn met deze toenadering (insteek) waar alle landen van herkomst welkom zijn en dat er geen kosten zijn. Ik ben geen organisatie of bedrijf maar iemand die ook zelf geadopteerd is en graag een platform wil zijn voor geadopteerde mensen die bij elkaar willen komen in een vrijblijvende sfeer. Via de bijeenkomsten voor geadopteerde mensen, kunnen ze zelf kiezen of ze op deze manier ook in contact willen komen met andere geadopteerde mensen. Er zijn in totaal 8 bijeenkomsten in het jaar die door Adoptiecafé georganiseerd worden op twee verschillende de locaties in Amsterdam Oost. Er zijn per jaar 4 bijeenkomsten voor lotgenoten die gratis toegankelijk zijn in de OBA in de Indischebuurt en er zijn 4 Open gespreksbijeenkomst die gehouden worden in het Tugelahuis in de Transvaalbuurt die voor iedereen toegankelijk zijn en waar de nadruk ligt op voorlichting over adoptie in het algemeen door gastsprekers.

Hoe ziet een bijeenkomst eruit voor lotgenoten (Gratis):

 Het doel van de bijeenkomst(en) is:  

Ontmoeten, samen zijn, samen lachen, samen huilen, samen delen, samen verbinden, met gelijkgestemden zijn, je verhaal kwijt kunnen, een luisterend oor zijn, en van elkaar leren.

 

Met andere geadopteerde mensen in gesprek te gaan. Elke keer weer een ander thema, een ander onderwerp, meerdere keren in het jaar een bijeenkomst organiseren, kennis en informatie delen, kennissen en vriendschappen opbouwen, en dit alles in een vrijblijvende, veilige sfeer.

 

 

Volwassene die geadopteerd zijn en hun partner,  land van herkomst maakt hierin niet uit, vanaf 18 jaar en ouder, en geadopteerden mensen met een beperking(en) met of zonder begeleiding zijn allemaal welkom. Ook de weeskinderen die nu volwassen zijn, zijn van harte welkom. 

Openbare bibliotheek van Amsterdam Oost (OBA), Indische buurt, Javaplein 2.

Adoptiecafé zal altijd op een zondagmiddag plaats vinden.

 (de eerst volgende bijeenkomst zal op 1 september 2019 zijn) 

Zie ook even de agenda voor de andere bijeenkomsten.

Tijd: 13:30 uur tot 16:00 uur. (inloop vanaf 13:00 uur)

 

Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

(zie ook: Steun ons)

Adoptiecafé heeft ook een aantal huisregel waar we allemaal aan moeten houden, uit respect voor elkaar. Zie de huisregels hier.

 

Na afloop van de bijeenkomst gaan we nog wat gezellig drinken in een café / bar en als je zin hebt ook nog wat lekkers eten in een Amsterdams restaurant.

Gratis parkeren op de zondagmiddag in de Indischebuurt.

 

Graag zie ik met belangstelling jullie aanmeldingen te gemoed via het contactformulier van adoptiecafé.

Met vriendelijke groeten,

Stefan Martin Regelink

Dit doel bereiken we door:

Doelgroep voor de bijeenkomst(en) zijn:

Kosten zijn:

Adoptiecafé Locatie:

Wanneer:

tijd:

Huisregels:

* Optioneel:

Parkeren:

- Copyright © 2018 adoptiecafé/bijeenkomst/Amsterdam -

- Email: adoptiecafe@gmail.com -

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now